Solsona impulsa la creació d’un grup de joves que tingui interès a organitzar activitats per a la població d’entre 14 i 20 anys

La idea és fer els joves protagonistes del que faran i com ho faran a partir d’un projecte col·laboratiu que es desmarqui de la mirada adultocèntrica.   La iniciativa ‘Mood jove’ arrencarà amb tres sessions participatives dinamitzades per professionals que treballen en l’àmbit de la joventut. Les persones interessades s’hi poden inscriure en línia fins al 3 de desembre. En funció del volum de persones que s’hi apuntin es decidirà l’espai on es faran les sessions a partir del gener.

‘Mood Jove’ té com a objectiu promoure una actuació comunitària que permeti treballar els microracismes, el sentiment de pertinença i la convivència. Ho vol fer a partir de la creació d’un grup representatiu de la diversitat social solsonina. Un cop fetes les sessions participatives, la intenció és que els joves dissenyin una activitat per al seu propi col·lectiu i que sigui un espai segur per donar veu a la diversitat de la joventut solsonina i empoderar-la per impulsar nous projectes.

Ho promouen l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials i el Servei d’Intervenció Socioeducativa, i l’Oficina Jove del Solsonès en col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *