Els Amics del Miracle organitzen aquest cap de setmana unes jornades centrades en la primavera, l’espiritualitat i Txèkhov al centre

Tindran lloc a partir de divendres a la tarda i fins diumenge al Santuari del Miracle. El crític i professor de teoria literària de la Universitat Autònoma de Barcelona Pere Ballart serà l’encarregat d’oferir una panoràmica de l’obra de l’escriptor rus posant atenció tant a la seva faceta de narrador com a la de dramaturg. Posarà èmfasi en els seus valors humans i de comunió amb la natura. També hi participarà Vanesa Freixa, dinamitzadora i pensadora de l’àmbit rural. Hi parlarà del seu llibre “Ruralisme”, un testimoni en primera persona del seu retorn al món rural i una crida a canviar la nostra manera de viure.

Entre altres propostes de les jornades en destaquen la caminada contemplativa i bany de bosc “El despertar dels ocells”; la xerrada sobre els símbols de la primavera del monjo i psicòleg Antoni Pou; o “Un passeig amb els sentits”, una guia per descobrir la varietat d’arbres i arbusts a l’entorn del Santuari del Miracle. Diumenge serà el torn d’”Un metre de bosc”, una proposta per aturar el temps i gaudir de la primavera. Totes les emocions i descobertes del cap de setmana es plasmaran en un últim taller d’expressió creativa.

La inscripció a les jornades del Miracle costa 160 euros. Es pot formalitzar trucant al 973 29 16 99 o enviant un correu electrònic a casespimiracle@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *