L’ESCAMN obre avui les inscripcions per treballar al casal de les piscines municipals de Solsona

Les persones interessades es poden presentar fins al 2 de juny responent un formulari en línia. L’ESCAMN, l’Escola Catalana de Medi Natural, amb seu a Olius, és l’adjudicatària del servei de gestió del casal ludicoesportiu de les piscines, adreçat a infants i joves d’entre 3 i 16 anys.

La convocatòria laboral ha de servir per cobrir entre 17 i 25 places de monitor per a contractes de 21 hores setmanals i una altra de coordinador de 22 hores i mitja entre el 25 de juny i el 30 d’agost. Per a optar-hi, cal tenir el títol de monitor o director de lleure, tècnic superior d’Educació Infantil, monitor esportiu inscrit al Registre oficial de professionals de l’esport de Catalunya, grau mitjà de Conducció d’activitats físiques esportives al medi natural o similars.

Les inscripcions de les famílies a l’oferta ludicoesportiva de les piscines municipals de Solsona s’obriran la primera setmana de juny. Es podran fer per setmanes i es continuaran gestionant des de l’Ajuntament.

El casal funcionarà els matins de 9 a una entre el 25 de juny i el 30 d’agost, amb l’opció de servei d’acollida de 8 a 9 i d’una a dues. Els grups es distribuiran per franges d’edat i faran activitats de natació i esportives, tallers i sortides que eduquin en valors a través del lleure i fomentin el desenvolupament personal i el procés de socialització. L’espai de referència serà el complex poliesportiu municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *