L’OME torna a unificar la informació de tots els centres educatius de Solsona de cara al període de preinscripcions

Les famílies dels 86 infants que han de començar I3 aquest setembre rebran la documentació informativa dels projectes educatius de Setelsis, El Vinyet i Arrels Primària així com el fulletó amb les jornades de portes obertes i el calendari de preinscripcions. Alguns centres organitzen xerrades, altres jornades de portes obertes i atencions personalitzades i altres donen l’opció de concertar una altra hora a part de les programades el 25 i el 28 d’aquest mes.

Aquesta informació també es pot descarregar en línia de l’apartat d’Educació del web ajsolsona.cat. Inclou l’oferta educativa, les dates, activitats i dades de contacte dels centres d’infantil i primària però també de secundària, llars d’infants, l’Escola Municipal de Música Joan Roure, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola de Dansa i el Centre de Formació de Persones Adultes del Solsonès.

Les preinscripcions d’educació infantil i primària seran del 6 al 20 de març mentre que per a ESO començaran dos dies més tard i es tancaran el mateix dia. Els estudiants de batxillerat s’hauran de preinscriure del 20 al 26 d’abril, els d’FP de grau mitjà a partir del 12 d’abril i els de grau superior, a partir del 26 de maig.

D’altra banda, a mitjans de març uns 260 alumnes de secundària i cicles formatius del Solsonès participaran a la Fira de l’Estudiant de Manresa per conèixer l’oferta formativa postobligatòria a la Catalunya Central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *