Esquerra Republicana reivindica la seva mirada rural i la feina feta en l’acte central de campanya a Solsona

La cap de llista per Lleida a les eleccions del dia 12, Marta Vilalta; la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret; la senadora Sara Bailac i el candidat del Solsonès, Xavier Castellana, van omplir dimarts a la tarda l’auditori de la sala polivalent.

La secretària general adjunta i portaveu dels republicans va treure pit de la feina feta els últims anys des del Govern en defensa d’un país equilibrat. Marta Vilalta va posar com a exemples les escoles bressol rurals, el desplegament d’una xarxa de caixers automàtics mòbils o els incentius perquè els metges triïn places de difícil cobertura. Per a Vilalta, la clau és el nou Estatut del Municipi Rural:

La candidata per Lleida va criticar altres formacions amb projectes personalistes, que només parlen d’una persona, o que estan desorientats perquè només s’enfoquen a Espanya.

Per la seva banda, la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, es va referir al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya com a un dels principals actius del Solsonès:

El candidat del Solsonès, Xavier Castellana, va explicar que aquests darrers anys de govern d’Esquerra han transformat la comarca tant a nivell d’infraestructures, com de cultura o d’educació:

A nivell d’infraestructures, Castellana defensa que en el cas de la carretera de Berga s’ha fet més en els últims 18 mesos que en els darrers 30 anys. També s’ha referit a la licitació del projecte de la carretera de Sant Llorenç a Berga, a les millores a la C-55 i a la gratuïtat del peatge de la C-16 a partir de la tardor.

La campanya per les eleccions al Parlament al Solsonès seguirà diumenge amb la CUP

La formació ha organitzat un vermut a les 12 del migdia a la plaça de Sant Pere. Hi intervindran el cap de llista per Lleida, Bernat Lavaquiol; Emma Rojas, representant del Solsonès i número 5 de la candidatura; i Pau Juvillà, exdiputat cupaire. L’acte comptarà amb l’actuació musical dels solsonins The Velcros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *