Aquest cap de setmana es mantenen alguns actes musicals i culturals malgrat l’ajornament de la Fira de Sant Isidre

Si bé el gruix de la programació s’ha traslladat a l’últim cap de setmana de mes, sempre que l’evolució de la pandèmia ho permeti, algunes propostes es duran a terme els propers dies. La primera és la jornada tècnica en línia sobre l’impacte de les energies renovables al món rural programada per l’Oficina Comarcal del DARP i l’Escola Agrària del Solsonès. Tindrà lloc demà a partir de les 5 de la tarda.

Dues propostes simultànies per divendres a les 8 del vespre. D’una banda, el Bestiari Fest de Joventut Solsonina, amb un concert de Ferran Palau, a la sala polivalent. De l’altra, el tret de sortida del Festival Espurnes Barroques als Claustres de la Catedral amb “Passió pel patrimoni musical: un pou ple de tresors”, a càrrec de Josep i Bernat Cabré. Els mateixos ponents, juntament amb Companyia musical, oferiran un concert en aquest mateix indret diumenge a 2/4 de 7 de la tarda. En el mateix acte, el director del Museu, Carles Freixes, parlarà de la destrucció de la capella a mans franceses. Acompanyarà la jornada un tast de la pastisseria Sant Antoni amb vi d’Un Pam de Terra. L’entrada costa 18 euros i es pot comprar anticipadament a espurnesbarroques.cat.

Aquest cap de setmana, com us avançàvem se celebra el Dia Internacional dels Museus, amb jornada de portes obertes al Museu de Solsona, una activitat intergeneracional dissabte a les 11 del matí i una reinterpretació de les obres del Museu per part d’una dotzena d’artistes locals diumenge al matí. També dissabte  a les 11 del matí hi haurà una missa a la Catedral en honor a Sant Isidre. Finalment, diumenge a les 7 de la tarda hi haurà una Tarda de Música de la gent gran a la sala polivalent amenitzada per Joan Vilandeny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *