El CEL convida a celebrar els seus 25 anys d’història a través d’una exposició participativa amb els 5 sentits

“Tocats pel CEL” s’inaugurarà diumenge a les 12 del migdia al Consell Comarcal, entre el pati gòtic i la sala Francesca de Llobera. La intenció del CEL és fer una mostra participativa amb els cinc sentits en cadascuna de les seccions, fins al màxim que permetin les restriccions per la pandèmia. Hi haurà propostes tant per a infants com per gent més gran.

L’exposició és una àmplia mostra d’activitats de les quatre seccions que hi ha actualment en actiu: Arqueologia, Història, Etnologia i Natura. Marcel·lí Corominas, membre de la Junta del Centre d’Estudis Lacetans, destaca l’enorme bagatge que està deixant el CEL des de la creació a partir de la secció d’Arqueologia fins a les quatre branques actuals:

La mostra es podrà visitar al Consell Comarcal fins al febrer.

Marcel·lí Corominas destaca que els equips de treball de les diferents seccions sí que estan formats per gent jove i, per tant, són garantia de futur. En canvi, la junta està formada pel mateix nucli de persones des dels inicis. És per això que el Centre d’Estudis Lacetans fa una crida als joves motivats per la història, la cultura o la natura a sumar-se a l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *