Ramon Gener i Xavi Coral, els autors més venuts per Sant Jordi a Solsona al marge dels escriptors locals

Els lectors solsonins han seguit la mateixa línia del conjunt del país situant “Història d’un piano”, del cardoní Ramon Gener, i “Aprendre a esquivar les bales”, del periodista Xavi Coral, al capdamunt del rànquing de vendes a les llibreries de la ciutat. Entre els títols més venuts a la Llibreria Verdaguer també hi ha “La grieta del silencio”, de Javier Castillo, i “La germandat de l’àngel caigut”, de Jaume Clotet. A la Tres Punts també ha tingut molt bona acollida la publicació de Carles Porta “Tor: Foc encès”.

Com sempre, els autors locals també han tingut molta sortida, especialment les darreres novetats, “La bruixa de Can Callós”, de Toni Fernández, i “El maqui Jesús Caellas Aymerich”, de Joan Obiols. A Tres Punts hi sumen “La cultura del blat”, de Pep Divins.

Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, les dues llibreries coincideixen a destacar la gran varietat de títols. La Verdaguer assenyala les col·leccions Futbolíssims i Los Compas d’entre la gran diversitat de publicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *