Alba Masana, Max Sokhatsky i Eva Boixadera ocuparan del 8è al 10è lloc de la candidatura d’Elis Colell

La número 8 de Junts per Solsona és Alba Masana, de 24 anys. Mestra especialitzada en educació emocional i en l’atenció a la diversitat i voluntària de cooperació internacional, ha format part del Club Patinatge Solsonès i és membre de la comparsa Espedrers. Defensa una Solsona pels habitants de sempre, pels joves que en van marxar però h i volen tornar i pels nouvinguts. Considera que dos pilars de la ciutat són el comerç local i la programació d’actes culturals atractius que aportin caliu al nucli antic.

Max Sohkatski, originari d’Ucraïna, va arribar a Solsona fa gairebé 20 anys. Ara en té 34, és psicòleg especialitzat en el camp de les neurociències i de l’educació i treballa fent acompanyament d’esportistes d’elit adolescents. Ha participat en diverses iniciatives de caire educatiu i musical i creu en una comunitat participativa, activa i compromesa que impulsi la transformació social cap a una societat més justa, inclusiva i equitativa. Basant-se en la seva experiència personal també vol aportar el seu granet de sorra amb l’arribada de refugiats d’Ucraïna a causa de la guerra.

Eva Boixadera és la desena de la llista d’Elis Colell. Berguedana de 44 anys, està instal·lada a Solsona des del 2000. Enginyera tècnica industrial, treballa com a professora d’institut a Berga. Forma part de l’AFA del Vinyet i és fundadora de la comparsa de l’Onada i la Flama. Aposta per polítiques transversals per a tots els col·lectius i famílies amb visió de futur i es mostra partidària de cuidar els parcs infantils, prioritzant la qualitat per damunt de la quantitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *