Xavier Vilaseca encapçalarà la candidatura d’Independents per Odèn

L’exregidor del PSC a l’Ajuntament de Solsona serà el cap de llista d’una formació amb una certa vinculació amb la de Junts per Odèn que va concórrer a les eleccions del 2019 però amb gent nova. No en formen part ni el cap de llista d’aleshores i exalcalde, Andreu Alet, ni les persones del seu entorn. Segons ha explicat a Solsona FM Xavier Vilaseca, es va reunir un grup d’una trentena de persones d’Odèn d’entre les quals es van fer votacions, una espècie de primàries, per decidir qui aniria al capdavant i a partir d’aquí es van acatar els resultats i s’ha configurat la candidatura. Vilaseca està vinculat a Odèn des de fa molts anys com a propietari d’una finca.

D’entre les actuacions del seu programa en destaca fomentar la cohesió dels habitants dels diferents nuclis del municipi, que estan mal connectats per l’orografia del terreny. Pel que fa a les infraestructures, considera que el més urgent és la construcció d’una depuradora. Al marge d’això, detalla alguns dels altres eixos importants a treballar en un municipi petit amb pocs recursos. Xavier Vilaseca:

La candidatura d’Independents per Odèn no anirà vinculada a les sigles de cap partit si bé Vilaseca és conscient que caldrà arribar a acords per tenir representació al Consell Comarcal. Per part seva, assegura que hi ha tota la predisposició a arribar a un acord. Políticament, per a Xavier Vilaseca és una etapa nova. Explica que arran de l’1-O i el procés va retornar el carnet del PSC i, tot i que manté la bona relació amb la gent del partit, no hi té cap vinculació política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *