Un circuit artístic en aparadors de Solsona promocionarà els autors locals

A partir de divendres i fins a mitjan gener, 13 artistes solsonins exposaran els seus treballs en una desena de botigues, locals buits i equipaments culturals de la ciutat. Estan distribuïts entre el passeig del Pare Claret, la plaça del Camp i els carrers del Castell, de Sant Miquel i Dominics.

A la primera edició de “Mira l’Art”, a cada local s’hi podrà veure un treball o més així com una fitxa descriptiva i les dades de contacte de cada autor. A més, se’n podran descarregar les presentacions en àudio a través d’un codi QR produït per aquesta emissora.

S’hi exposarà pintura, gravat, il·lustració i escultura. Els autors són Aleix Albareda, Sessa Casserras, Claustre Cuadrench, Jaume Cuadrench, Ramon-Àngel Davins, Joma, Domènec Marmi, Pau Reig, Nicola Roca, Jaume Roure, Aurembiaix Sabaté, Lurdes Santamaria i Anna Terricabras.

És una iniciativa de la regidoria de Cultura i l’Agència de Desenvolupament Local que vol apropar la creació artística a la ciutadania, posar en valor l’art fet a casa, donar a conèixer els artistes i dinamitzar alguns eixos comercials pels volts de Nadal. La idea va sorgir a principi d’any en una de les trobades de la regidoria de Cultura amb diversos col·lectius del sector amb l’objectiu de proporcionar una plataforma al carrer per donar a conèixer els artistes locals.

El recorregut es pot descarregar d’un mapa al web municipal que es distribuirà en un fulletó a l’Oficina de Turisme, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i altres equipaments.

El recorregut inaugural de Mira l’Art és obert a tothom i es farà divendres a partir de les 7 de la tarda sortint de la botiga Bufau, al número 3 de la plaça del Camp. El circuit artístic estarà comentat pels propis autors. Per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *