La dissenyadora solsonina Nicola Roca és l’autora del cartell del Carnaval 2022

Amb 69 vots, ha estat l’opció majoritària dels socis de l’Associació de Festes que, com l’any passat, han escollit el disseny per votació telemàtica els últims quatre dies. Nicola Roca, que ja va ser l’autora del cartell del 2018, ha presentat una Geganta Boja amb els pits coberts amb mascaretes tot traient-se la faldilla i una creu que la tapa de cintura en avall. Ella mateixa ho explica:

En segon lloc ha quedat el disseny de Diego Gil, de Burgos, amb 64 vots, i en tercera posició el del també solsoní Dani Campabadal, amb 25 vots. En total han votat 296 persones, un terç del total de socis de l’entitat. S’han presentat al concurs 33 propostes d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol. L’Associació de Festes es mostra satisfeta per la qualitat, quantitat i originalitat dels cartells d’enguany i per la bona resposta dels socis en la votació.

D’altra banda, recordem que continua obert el concurs pel disseny del cartell del Carnaval infantil.La minijunta ha posat en marxa aquesta convocatòria oberta als infants de fins a 13 anys. El cartell ha de ser en format DINA3 vertical i la temàtica és lliure, tot i que hi ha de figurar la inscripció Carnaval Infantil 2022. Darrere del cartell, en un sobre tancat, cal adjuntar-hi el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor. Les propostes es poden lliurar a la secretaria dels centres de primària o de secundària fins al 17 de desembre. La persona guanyadora s’endurà un lot de productes del Carnaval i dues entrades al Salting Bages.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *