Ple extraordinari per a l’aprovació definitiva de la modificació d’ordenances fiscals

Aquest dimarts, dia 22, a les nou del vespre, l’Ajuntament de Solsona celebrarà un Ple extraordinari telemàtic per aprovar definitivament la modificació d’ordenances fiscals per al 2021. La Corporació ha de valorar una al·legació presentada per la Federació Provincial d’Hostaleria de Lleida. 

Aquesta al·legació demana una bonificació a l’IBI; la suspensió de l’aplicació de la taxa de terrasses i la de reserva d’estacionament prohibit per a titulars d’establiments hotelers i de restauració durant tot el 2021, així com l’establiment de mecanismes de devolució immediata d’imports cobrats durant el 2020 per la reserva d’aquest estacionament prohibit, entre d’altres.

Segons l’informe d’Intervenció, la suspensió de l’aplicació d’una taxa no té a veure amb l’expedient de modificació de les ordenances per al proper exercici, atès que el plenari de l’Ajuntament ho pot acordar sempre que concorrin les circumstàncies que ho facin oportú. D’altra banda, hi ha alguns punts que no afecten Solsona. Per això, es proposa desestimar l’al·legació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *