El Solsonès comptarà amb cinc representants a les llistes electorals per al proper 14 de febrer

A principis de desembre Esquerra ja va aprovar la proposta de candidats amb el Vicepresident del Govern, Pere Aragonès al capdavant. A la demarcació de Lleida, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón, ocupa la vuitena posició de la llista.

El PDECat, per la seva banda, proposarà avui mateix la llista completa al Consell Nacional del Partit. Una llista que compta amb 111 candidats, entre els quals l’alcaldessa de Castellar de La Ribera, Claustre Sunyer; i l’alcalde de Guixers, Jordi Selga.

El Consell de Federació del PSC Bages, Berguedà i Solsonès ha aprovat una proposta de candidats encapçalada per l’alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno; i Èlia Tortolero, regidora a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. La llista comptarà també amb el primer secretari socialista del Solsonès, Mohamed El Mamoun.

Xavi Espiña serà el representant del Solsonès a la llista de la CUP per la circumscripció de Lleida. Pare de d’un fill i una filla, té 47 anys i treballa de professor de Formació Professional a l’Institut de Guissona i és militant de la CUP de Solsona.  Formarà part de la candidatura encapçalada per Pau Juvillà, exregidor de l’Ajuntament de Lleida i sindicalista de la CGT i per Nogay Ndiaye, activista pels drets dels immigrants. La CUP aspira a recuperar la representació per Lleida que va obtenir el 2015 i per la qual el 2017 van faltar uns pocs centenars de vots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *