Jordi Vilar, Mans i Mànigues i DSF Ferreters, premiats pels millors aparadors d’aquest Nadal a Solsona

Un muntatge vinculat al 250è aniversari del naixement de Beethoven i amb el silenci com font d’inspiració rep enguany el primer premi del Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona, convocat per la regidoria de Desenvolupament Local. Situat al carrer de Sant Cristòfol, 2, és obra de l’artista Ton Casserras per a l’empresa de materials de construcció Jordi Vilar. Mans i Mànigues, al carrer del Castell, 48, rep el segon premi amb un cotxe que duu un avet a sobre d’amigurumi amb una base de llanes; i DSF Ferreters, ubicat a la carretera de Manresa, 54, el tercer amb un arbre nadalenc elaborat exclusivament amb productes propis de la ferreteria. Els seus aparadors han estat els més ben valorats dels 33 que han participat a la tretzena edició de la convocatòria.

El primer premi és de 300 euros, el segon de 200, i el tercer, de 150. El jurat n’ha valorat l’impacte visual, la creativitat i la coherència entre el que es mostra i el que ven l’establiment. També reben una menció de qualitat Casa Adroguer Nou, Ca la Celes i Òptica Jané. D’altra banda, entre tots els concursants no premiats s’ha sortejat 16 premis de 25 euros cadascun. 

El jurat, coordinat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, ha fet les valoracions entre els dies 9 i 17 de desembre. L’han integrat el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II, La Inquieta, el Consell de la Gent Gran, Empresaris per al Solsonès i els infants d’El 6.

El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, agraeix la participació de la trentena d’establiments que “aquests dies contribueixen clarament a donar vida als carrers de Solsona” i assenyala que “s’ha fet un esforç més aquest any per incentivar-ho”. Montaner afegeix que “entre tots, hem de demanar a la població que les compres siguin de productes locals i en els comerços de casa, però per fomentar el consum local també és important captar la clientela amb aparadors atractius”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *