L’Ajuntament de Solsona aprova la renovació del contracte d’Incoop per gestionar la llar d’infants

Ho farà durant els propers dos anys amb la possibilitat de dues pròrrogues. Va ser en un ple ordinari de maig atípic, a tres dies de les eleccions, i amb l’absència dels regidors Mohamed El Mamoun del PSC i Pilar Viladrich de la CUP.

L’alcaldessa, Judit Gisbert, explicava que ha sigut l’única empresa que s’ha presentat al concurs públic i exposava les millores que ha presentat:

Des de Junts per Solsona, Marc Barbens, defensava un cop més la seva abstenció criticant els tempos de la licitació. Deia que s’ha tardat massa i que no quedava clar el tipus de projecte educatiu que es presentava:

Alternativa per Solsona-CUP, per la seva banda, hi va votar en contra. Òscar Garcia, insistia a apostar per una gestió directa de la llar d’infants i criticava que no hi hagués un model educatiu al darrere:

El ple d’ahir al vespre va durar només 25 minuts i també va aprovar, en aquest cas per unanimitat, el compte general del 2023 amb un resultat pressupostari de 122 mil euros i un romanent de tresoreria d’1,7 milions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *