La UBIC de Solsona obre un espai efímer per la campanya de Nadal que serveixi d’aparador dels 45 establiments adherits

La botiga de botigues s’ubica en ple carrer del Castell, al local de Calçats Ribalta, i obrirà portes a partir de divendres i fins al 5 de gener. Amb el lema #RegalaSolsona, s’hi poden trobar idees per regalar aquestes festes, des de productes i xecs regals fins a experiències. Hi haurà molta rotació del producte ja que un cop venut, es reposarà amb nou gènere. És una iniciativa de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona amb el suport de l’Ajuntament. El president de la UBIC, Francesc Ester, explica l’origen d’aquesta iniciativa:

Els alumnes del Cicle d’Activitats Comercials de l’Escola Arrels Secundària han estat els encarregats de donar forma al projecte i viuran tot el procés fins al final. La coordinadora del cicle, Alba Alsina, destaca la importància de l’aprenentatge global que els aporta la campanya:

A més, els estudiants del cicle també faran de dependents donant suport a la responsable que tindrà el comerç. La clientela podrà anar a la botiga de botigues a fer les seves compres nadalenques, on els dependents l’assessoraran i, en cas que vulgui una variant del producte exposat, l’adreçaran a la botiga que el comercialitza. Tot plegat, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant la campanya de Nadal. Ho apunta l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert:

Qui compri a Regala Solsona tindrà un val descompte per la pròxima compra en l’establiment físic on es ven aquell producte o servei durant les festes de Nadal.

One thought on “La UBIC de Solsona obre un espai efímer per la campanya de Nadal que serveixi d’aparador dels 45 establiments adherits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *