Riner celebra dilluns la primera Fira de Nadal

Es durà a terme al pati de la Casa Gran del Miracle, restaurat recentment, i s’hi comercialitzaran productes de Micropobles, artesans i de proximitat. La prèvia serà el diumenge a les 5 de la tarda amb un taller de torrons. Les inscripcions es poden formalitzar fins demà a l’Ajuntament de Riner.

El Mercat de Nadal obrirà portes dilluns de 10 a dues i de 4 a 7 de la tarda. A les 11 hi haurà un taller de Micropobles per als més petits. Després serà el torn de la gastronomia amb un tast d’olis guiat a 2/4 de 12 i un Vermut de la cooperativa Territori de Masies a 2/4 d’una. A la tarda arriba la part més cultural amb la inauguració de l’exposició “Escriptors, amics” a les 5 i a les 6, presentació del llibre “Repoblem”, de Ton Lloret. Narra com la Covid-19 ha despertat l’interès per anar a viure als pobles i ho planteja com una oportunitat per frenar el despoblament. En aquest sentit, se centra en la iniciativa Repoblem, que a través de les xarxes socials connecta persones que volen traslladar-se a viure al món rural i pobles que volen acollir nous habitants. En l’acte hi participaran la directora general d’Accions Estratègiques de la Generalitat, Anna SEIJAS; l’alcalde de Torrebesses i president de l’Associació de Micropobles de Catalunya, Mario Urrea; l’alcalde de Riner, Joan Solà, i l’autor, Ton Lloret.

Al marge d’aquests actes, a la Fira de Nadal de Riner durant tot el dia es podran visitar les exposicions de postals antigues de Nadal, tions i pessebres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *