Avui arrenca la iniciativa de dinamització comercial “Jo compro a Solsona” amb les bases reformulades i encarada a la campanya de Nadal

Tothom qui compri o consumeixi als 67 establiments adherits fins al dia 15 rebrà butlletes que poden estar premiades o no. Els comerços i empreses que hi participen i la validació de les butlletes es pot fer a través del web jocomproasolsona.cat. Qui no tingui accés a internet, podrà validar la butlleta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Qui tingui una butlleta premiada rebrà un correu electrònic en forma de vals de compra de 20 o 50 euros. Es repartiran 850 premis de 20 euros i 150 de 50 euros. Si la butlleta no és premiada, les persones empadronades a Solsona encara tenen opció de guanyar, ja que entraran en el sorteig de 20 premis en vals de compra per valor de 500 euros i un de 1.000 euros. Tots els vals es podran bescanviar als establiments adherits a la campanya “Jo compro a Solsona” fins al dia 26. El sorteig es farà en directe a través del compte d’Instagram de l’Agència de Desenvolupament Local, @adlsolcar, el dia 16 a les 4 de la tarda.

El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, admet que la primera campanya no va donar els resultats previstos i és per això que se n’ha simplificat el funcionament. Amb tot, se’n manté l’objectiu:

“Jo compro a Solsona” repartirà un total de 36.000 euros en premis entre la clientela dels establiments adherits a la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *