La Diputació de Lleida ultima la redacció del projecte de millora de la carretera C-149 entre Castellar de la Ribera i Pinell

Així ho va anunciar ahir el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, en la seva visita institucional a aquests dos municipis.

Fa més d’una dècada que aquests dos ajuntaments demanen reforçar la seguretat d’una via estreta que recorre granges, amb el corresponent trànsit de vehicles pesants, i que els caps de setmana s’omple de ciclistes i cotxes. El pressupost de l’actuació en aquest tram de 3 quilòmetres és de 3 milions d’euros i és per això que s’executarà en dues fases. Les obres consistiran en la modificació d’alguns trams del traçat, l’arranjament d’alguns revolts i l’eixamplament de la calçada.

El president de la Diputació de Lleida es va reunir ahir amb les corporacions de Castellar de la Ribera i Pinell encapçalades per Claustre Sunyer i Benjamí Puig. Joan Talarn ha dit que són un exemple de municipis que s’han de beneficiar de l’Estatut de Municipis Rurals. En aquest sentit, ha parlat d’aixecar traves burocràtiques que, pensades per a ciutats, dificulten la gestió eficient de termes de gran extensió però amb poca població dispersa. Talarn també ha recordat que a finals de juny es reobrirà el Museu de l’Escola Rural de Castellar de la Ribera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *