L’Oficina Ambiental de Solsona es trasllada a les antigues dependències de la Policia Local

Aquesta setmana, ha abandonat Cal Metge Solé per ubicar-se al número 1 del carrer de la Regata. L’horari d’atenció al públic es manté: els dilluns, dimecres i divendres els matins de 9 a dues; els dimarts i dijous les tardes de 4 a 7; i el primer dissabte de mes de 10 a una.

Els serveis més sol·licitats són el registre de canvis de domicili, la substitució de cubells malmesos, la gestió d’incidències, la reserva del servei de recollida de voluminosos o la dispensació de rotlles de bosses compostables. L’Oficina Ambiental funciona des de la implantació del porta a porta el 2021 i es mantindrà fins a la tardor de l’any que ve, tal com fixa el contracte amb Jaume Oró.

Des de l’Oficina Ambiental i la regidoria de Medi Ambient es fa un seguiment del porta a porta. En aquest sentit, els propers dies uns 300 habitatges de la ciutat rebran una carta per millorar la participació ciutadana en la gestió de les escombraries. D’una banda, s’avisaran els veïns que tenen tòtems a l’exterior de l’edifici després de constatar la presència de bosses sense cubells i fora dels dies i hores establerts. D’altra banda s’actualitzarà la informació dels habitatges que consten com a buits. També s’advertiran els ciutadans que no aporten residus amb el porta a porta de l’increment de la taxa i la sanció a la qual s’exposen. Finalment, es demana als veïns que van demanar una targeta per accedir a l’àrea d’aportació de residus que justifiquin la necessitat de mantenir-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *