Francesc Riu tornarà a liderar la candidatura de Piteus per Sant Llorenç

L’actual alcalde optarà a un segon mandat amb una llista parcialment renovada. Riu explica com s’ha configurat l’equip:

Així, Francesc Riu s’encarregaria de les àrees de Medi Ambient, Urbanisme i Comunicació mentre que el número 2, Joan Subirana, actual conseller comarcal, aniria al capdavant de Comerç, Turisme, Ensenyament i Esports. Completen la candidatura, en aquest ordre, Maria Àngela Sala, Josep Genís, Maria Carme Bofarull, Maria Isabel Pujol, Gemma Sánchez-Migallon i Amadeo Cristià. Tanquen la candidatura els actuals regidors Ferran Ginestà i Maria Mercè Ibran. Així mateix, compten amb el suport extern d’altres perfils per reforçar algunes de les regidories previstes.

Pel que fa al programa, s’anirà elaborant els propers dies amb les aportacions dels membres de la llista i les que puguin fer els veïns adreçant-se als candidats o bé enviant un correu electrònic a peralpoble@gmail.com.

Piteus per Sant Llorenç es tornarà a presentar amb les sigles de la marca blanca d’Esquerra, Acord Municipal, en tant que és l’opció de la comarca amb la què creuen més. D’altra banda, consideren que s’ha de donar continuïtat a projectes a nivell comarcal com el traspàs del Centre Sanitari al CatSalut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *