La Llavor de la Mare Cultural s’expandeix aquesta primavera al conjunt de la comarca

La tercera edició del festival arribarà a Navès i a Pinós el 15 i el 22 d’abril. Aquest matí l’han presentat a la plaça de Sant Isidre, primer escenari del festival, els membres de La Mare Joan Solé i Maria Moreno. També hi ha pres part la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, ens que se suma a l’organització, la nova consellera comarcal de Cultura, Dolors Vilajosana, i l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta.

La Llavor arrencarà el 15 d’abril a les 12 del migdia al monestir romànic de Sant Pere de Graudescales. El cantautor Pol Batlle presentarà el seu àlbum “Salt Mortal” acompanyat de Rita Payés. L’entrada costarà 12 euros i mig i caldrà aparcar a uns 10 minuts del punt del concert. L’acte es tancarà amb una degustació de productes de Navès. El dissabte 22 La Llavor es traslladarà al poble medieval de Sant Just d’Ardèvol. El cantautor Eduard Gener interpretarà temes de Swing de comarques, es farà un tast de productes de Territori de Masies i Alba Marbà estrenarà la seva òpera prima en solitari “Posa’m la música”. En aquest cas, l’entrada costa 15 euros. De fet, Pol Batlle i Alba Marbà són els beneficiaris de les Beques Llavor de suport a la creació. Maria Moreno, membre de La Mare Cultural, n’explica l’objectiu:

Els altres objectius de La Llavor són traslladar arts en viu a l’entorn del Solsonès de manera descentralitzada i casar gastronomia i cultura.

El festival compta amb un pressupost d’uns 11.000 euros. Enguany s’hi suma el Consell Comarcal amb la voluntat que es reprenguin els valors del cicle cultural Tresors que es va impulsar uns anys enrere. Ho destaca la presidenta, Sara Alarcón:

Demà es posen la venda les entrades de La Llavor a través del web de La Mare Cultural. Donades les característiques dels espais on es duen a terme les actuacions, hi haurà poc més d’un centenar d’entrades en el cas de Sant Pere de Graudescales i unes 200 a Sant Just d’Ardèvol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *