Esther Espluga i Anna Seuba completen els primers llocs de la candidatura d’Esquerra a Solsona per les municipals del maig

Es tracta de dues dones d’àmplies trajectòries en el teixit associatiu i en l’àmbit laboral que se sumen al projecte de Judit Gisbert.

Esther Espluga, de 53 anys, va ser la primera directora d’aquesta casa i té una àmplia experiència en el tercer sector. Entoma aquest repte amb ganes i dedicació donat el seu moment vital. El seu perfil s’encamina a l’àrea de Comunicació. Sentim-la:

Anna Seuba, de 37 anys, té un perfil versàtil i polivalent, atesa la seva vinculació en els sectors del treball social, esportiu i associatiu. Seuba es mostra satisfeta de poder treballar per Solsona:

Aquestes són les últimes presentacions individuals de la candidatura, que ja ha donat a conèixer els noms dels 7 primers membres de la llista tot i que no l’ordre en el qual es presentaran. Aquesta qüestió i el nom de la resta de persones que integraran l’equip es faran públics properament en un acte obert. Paral·lelament, la candidatura d’Esquerra a l’Ajuntament de Solsona està treballant en acabar de perfilar el programa electoral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *