Els increments salarials dels treballadors del Centre Sanitari es començaran a fer efectius abans d’acabar l’any

Així queda recollit en l’acord aprovat per unanimitat divendres a la tarda per la Junta de l’ens de salut i el ple del Consell Comarcal, al qual també ha donat llum verda per unanimitat l’assemblea de treballadors.

El document contempla un increment sobre tots els conceptes de la nòmina del 6,12% per al 2020 i un 0,9% pel 2021, amb efectes retroactius. Els increments salarials es començaran a fer efectius abans d’acabar l’any. Si les condicions econòmiques ho permeten, a més, es pagaran les DPO, uns complements en funció dels objectius assolits. Això serà assegurant que es pugui garantir un tancament positiu de l’exercici comptable del centre i amb l’excepció del 2020 per la situació excepcional de la Covid. Aquest punt es revisarà de nou el 2023. D’altra banda, la direcció del Centre Sanitari es compromet a realitzar una auditoria externa anual dels comptes de l’entitat i els treballadors, a retirar el recurs contra la sentència judicial d’aquest conflicte.

El president per delegació del Consell Comarcal i del Centre Sanitari, Josep Caelles, explica com s’ha arribat a l’entesa:

D’altra banda, pel que fa al nou model de gestió del Centre Sanitari, Josep Caelles ha explicat a Solsona FM que el CatSalut ja ha nomenat els seus representants al grup de treball sobre el futur de l’ens. Tot i que de moment no hi ha data fixada per a la propera reunió, Caelles confia que serà en les properes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *