El Carnaval de Solsona tindrà el primer gegant inclusiu i accessible amb la recuperació del Pop

Ho fa possible un conveni entre l’Associació de Festes, la Colla Gegantera del Carnaval i l’Amisol, que ha impulsat un projecte per fer un Carnaval per a tothom. Els detalls d’aquesta proposta es donaran a conèixer en un acte públic aquest dissabte a les 6 de la tarda al Teatre Comarcal, que també es podrà seguir en directe a través del web i del canal de Youtube del Carnaval. Per assistir-hi presencialment, cal fer reserva prèvia a carnavalsolsona.com/pop.

El gegant inclusiu i accessible serà el Pop, una de les primeres figures del Carnaval de Solsona que es va cremar l’any 1977 i que des de llavors havia quedat en l’oblit. La construcció d’aquest element serà el primer pas per aconseguir que la festa sigui més inclusiva. Ho apunta el president de l’Associació de Festes del Carnaval, Gerard Argerich:

El projecte de l’Amisol passa per visibilitzar i donar cabuda a les persones amb discapacitat mitjançant la seva participació activa al Carnaval de Solsona. En l’acte de dissabte es presentarà la iniciativa “Carnaval per a Tothom” i el mecenatge del Pop, que restaurarà el Taller d’Escultura Casserras amb el finançament de diversos mecenes.

        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *