Desarticulen una banda especialitzada en robatoris d’or i joies a domicilis que havia actuat a Solsona

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Tarragona i Cubelles sis persones d’entre 19 i 50 anys, quatre de nacionalitat croata i dues russes, com a presumptes autores d’un delicte d’organització criminal.

Els últims mesos havien comès un robatori a Solsona, un a Valls, un a Sabadell i un altre a Parets del Vallès, dos a Balaguer i tres a Tarragona. Es desplaçaven arreu del territori sempre amb el mateix vehicle. Abans d’actuar, comprovaven que no hi hagués ningú al domicili i mentre uns vigilaven els altres accedien a l’habitatge amb una escala telescòpica. Posteriorment, portaven les joies a fondre en una botiga d’or perquè se’n perdés la pista. Es calcula que el material intervingut té un valor d’un milió d’euros.

Una de les 6 detingudes ha quedat en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligació de presentar-se quan sigui requerida per l’autoritat judicial. La resta van passar dissabte a disposició judicial a Tarragona. La investigació continua oberta i els Mossos no descarten més detencions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *