21 usuaris de la residència que havien donat positiu de Covid-19 retornen a les seves habitacions habituals

Paral·lelament, es comencen a restablir les visites de familiars. Les últimes hores s’han produït tres noves defuncions, que eleven a 24 les víctimes mortals del brot. Entre els usuaris, s’han hagut de derivar dues persones a Sant Joan de Déu de Manresa per complicacions. En canvi, els residents traslladats a Igualada, al domicili i al sociosanitari continuen tots estables.

Els 13 professionals de la residència que estan de baixa però ja no presenten símptomes i ahir es van sotmetre a un nou cribratge poden reincorporar-se al seu lloc de treball al llarg d’aquesta setmana. El garbellament d’ahir es va fer a 34 professionals, la majoria negatius, excepte dos positius asimptomàtics.

D’altra banda, hi ha 17 estudiants de secundària confinats. Són alumnes de l’Institut Francesc Ribalta i l’Escola Arrels II usuaris de la línia de transport escolar de Navès per un contacte produït en el marc d’aquest servei. Tot i que no hi ha cap grup escolar sencer confinat, a les aules del Solsonès hi ha un total de 55 alumnes en quarantena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *