Odèn estrena una revista local: l’Arpiot

Es tracta d’una publicació escrita semestral que també es pot consultar en línia a través del web oden.cat. Aquest mitjà de comunicació neix amb la voluntat de donar a conèixer les notícies de tot el municipi de primera mà i oberta a les aportacions dels odenesos. Recull les principals activitats del municipi però també fa una mirada al passat i pretén que els pobles que integren el municipi es coneguin més entre si.

El nom de l’Arpiot va ser el més votat en una consulta i fa referència a l’eina utilitzada per arrencar les patates, que és present a totes les cases del municipi.

A l’inici del primer número s’hi poden trobar les notícies més destacades i les històries i les llegendes d’aquests contrades. Posteriorment s’entrevista una persona gran del municipi, en aquest cas, Pilar Torramorell. Entreteniments, natura i excursions completen el contingut de l’Arpiot, que es mostra obert a noves aportacions.

L’equip de redacció de la revista local d’Odèn està format per Albert Solé, Laura Pujantell, Judit Bajona i Marcel Camps amb la correcció de Joan Graell i un logo i capçalera dissenyats per Guim Camps. La previsió és publicar-ne un número pels volts de Nadal i l’altre, per Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *