113 persones podran veure els ballets de Corpus assegudes a la plaça Major

Tot i que inicialment només eren un centenar, se n’ha pogut incrementar la quantitat per diverses renúncies. Un sorteig realitzat aquest matí ha designat les persones afortunades d’entre les 208 inscrites, agrupades en 95 unitats familiars. Han quedat fora del sorteig 43 adults inscrits, en tant que el nombre d’unitats familiars amb infants ja superava les places disponibles. Tenen lloc reservat les unitats familiars que tenen assignats els números entre el 66 i el 95 i l’1 i el 22. Durant el dia d’avui l’Ajuntament enviarà un correu electrònic a totes les persones inscrites per informar del resultat del sorteig. Diumenge podran accedir a la plaça Major a partir de 2/4 de 12 pels tres accessos: carrer de Sant Miquel, carrer del Castell i plaça de Palau.

La resta de la ciutadania podrà seguir els ballets per Televisió del Berguedà o el canal de Youtube de l’Ajuntament a partir de 2/4 d’una del migdia. Aquestes imatges també es projectaran a la sala polivalent. En aquest cas, cal reservar plaça gratuïtament a través de la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès o bé apuntar-se el mateix diumenge registrant-se prèviament a l’entrada de l’equipament.

Tot i l’excepcionalitat del Corpus per les mesures derivades de la pandèmia, tornen a galejar els trabucaires, els escoltes recuperen la catifa de Corpus i s’han programat diversos actes culturals. Els podeu consultar a solsonalafesta.net, a ajsolsona.cat o bé a l’apartat final d’aquest informatiu al temps de l’agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *