Torna la campanya “Tasta Territori” ampliada a la restauració de la zona

A partir de demà i fins al cap de setmana de la Fira de Sant Isidre, la cooperativa Territori de Masies reactiva la iniciativa que vol posar en valor el producte de proximitat i estimular l’ús d’aquest a la restauració de la zona creant sinergies entre aquests dos col·lectius.

La campanya de Territori de Masies presenta dos formats. D’una banda, hi ha restaurants que incorporaran una tapa de les diferents croquetes de la cooperativa per un preu de 6 euros i mig. Aquestes són cuinades amb productes de la zona i en un obrador també soci. D’altra banda, hi ha el format de “Tasta Territori als Restaurants”, que farà difusió dels restaurants que tenen dos productes o més de les sòcies de la cooperativa.

Mitjançant un producte propi, la cooperativa rural vol fomentar el consum local i responsable també en l’àmbit de la restauració. Les croquetes de Territori de Masies també es poden comprar a través de la nova botiga en línia.

Entre totes les persones que consumeixin producte local als restaurants socis de la cooperativa se sortejarà un vol en globus amb Globus Pirineu per a dues persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *