Solsona Experience obrirà Lo Cal Boig amb visita lliure aquest pont de la Puríssima

És una de les novetats que presenta la cooperativa, que també posa a la venda Vals Regal i amplia les visites habituals i les teatralitzades. S’adrecen tant a visitants com a la població de la comarca.

Entre el 6 i el 9 de desembre d’11 a una es podrà visitar Lo Cal Boig. L’entrada general costa 4 euros, 3 per als infants d’entre 3 i 12 anys i gratuïta pels menors de 3 anys. Els tiquets es podran adquirir al mateix local amb targeta o bé a través de la plataforma en línia d’entradessolsones.com. Es mantindrà la visita guiada a les 5 de la tarda entre dimecres i dissabte i a 2/4 de 12 el diumenge. La visita completa també passarà pel Quarto dels Gegants.

En l’horari d’obertura de Lo Cal Boig d’aquest pont de la Puríssima es posaran a la venda nous Vals Regal per als amants de la cultura i el territori. Qui prefereixi comprar-los en línia, pot fer-ho enviant un missatge directe a través dels comptes de Solsona Experience a les xarxes socials.

Tal com us van avançar, s’ha creat un pack conjunt de visites teatralitzades: la d’Olius el dia 8 a 2/4 de 5 de la tarda i la del Castellvell i la Senyora de Solsona l’endemà a la mateixa hora. Aquestes dues activitats també es poden fer per separat.

Finalment, les propostes Solsona Monumental, Olius Monumental, Visita al Santuari del Miracle i Visita al Pou de Gel amplien horaris i passen a ser diàries durant el Pont de la Puríssima. Per a més informació i compra d’entrades podeu consultar la plataforma de Turisme Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *