L’Ajuntament de Solsona obre una convocatòria per constituir una nova borsa de treball per a l’Escola Municipal de Música

L’objectiu és disposar de professors per cobrir vacants puntuals amb caràcter temporal en totes les especialitats. Té una vigència de dos anys prorrogables i el contracte serà de personal laboral interí a temps parcial amb una dedicació i horari en funció de les necessitats del servei.

Els aspirants han de tenir el títol de grau en ensenyaments artístics superiors de Música, títol superior de música, grau superior o grau professional de música o equivalents; o títol de grau professional o grau mitjà en l’especialitat que correspongui.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 12 de desembre. El procediment de selecció constarà en una prova de coneixements lingüístics, la valoració de mèrits i una entrevista. En funció de les necessitats del centre, es convocaran les persones aspirants per ordre de puntuació obtinguda. Tota la documentació necessària es pot consultar a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *