Organitzen una ruta per conèixer de primera mà diverses iniciatives de l’Economia Social i Solidària del Solsonès

La promouen l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i l’Arada Creativitat Social. Entre el proper dimarts i el 9 de juny a la tarda es faran quatre sessions per visitar els projectes sobre el terreny. La primera proposta és per conèixer iniciatives de Producte Local i Pagesia: Riuverd, Biolord i Territori de Masies. Dijous es visitaran tres experiències de serveis a les persones: la Fundació Volem Feina, l’Amisol i l’Associació Giga. Els dos primers dimecres de juny s’han reservat, d’una banda, pels serveis professionals de la mà de Lluerna Arquitectura, Solsona Experience, Sàmara Natura i Klaab; i, de l’altra, pel Desenvolupament Local, amb Raiels i l’Arada.

La Ruta de l’Economia Social i Solidària al Solsonès és oberta a tothom. Les inscripcions es poden formalitzar fins al dia abans de la jornada per correu electrònic a larada.actua@gmail.com o trucant al 693 054 437.

Aprofitant aquesta ruta, es presentarà l’edició del desplegable de les Iniciatives de l’Economia Social i Solidària al Solsonès que recull 26 associacions, fundacions i cooperatives d’àmbits tan diversos com serveis a les persones, professionals, turístics o bàsics, producte local i pagesia, educació, desenvolupament local, metal·lúrgia o construcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *