L’alcalde de Solsona insta la ciutadania a mantenir el confinament i les mesures de seguretat davant un sistema sanitari estressat però controlat

En aquesta tercera setmana d’aïllament de la població a les seves llars i davant l’aparició de nous casos de coronavirus a la comarca, David Rodríguez s’ha tornat a adreçar als solsonins a través d’un vídeo a les xarxes socials. Es mostra orgullós de les mesures que s’estan prenent tant des del Centre Sanitari com des de la residència i explica que des dels serveis funeraris ja s’han fet un parell d’intervencions adoptant tots els protocols davant possibles casos de Covid-19. Rodríguez fa una crida a la calma però sense abaixar la guàrdia:

L’alcalde solsoní fa una crida a la ciutadania a utilitzar mascareta per anar a comprar i prendre el màxim de precaucions. Destaca que des de la Policia Local s’està fent un seguiment dels supermercats i les botigues de comestibles per garantir que es respectin al màxim les mesures de seguretat i higiene. David Rodríguez fa un agraïment a tothom que fa que el pot aquests dies però especialment a dos col·lectius. D’una banda, els comerciants i autònoms, que abans que fos obligat ja van decidir tancar per evitar la propagació del virus. D’altra banda, els nens que porten molts dies a casa confinats, i els ha recordat que és molt important el que estan fent per ajudar els seus pares a superar aquesta situació. En aquest sentit, ha recordat que a mitjans d’abril hi havia programat el Solxicsona, que s’haurà d’ajornar, però es compromet a celebrar-lo més endavant més gran que mai perquè aquest col·lectiu s’ho mereix.

El batlle de Solsona també ha mostrat el seu suport a les persones malaltes de coronavirus o altres patologies i les seves famílies, especialment aquelles que han perdut alguna persona estimada durant aquests dies:

David Rodríguez ha volgut fer un reconeixement especial a dos col·lectius de treballadors municipals: la Policia Local, per la seva tasca immensa, i els serveis funeraris, que estan a primera línia. Explica que el consistori està centrat en atendre les necessitats més bàsiques de proveïment de material de protecció i, en aquest sentit, es mostra orgullós dels ens i entitats que hi col·laboren. L’alcalde ha posat de relleu que també s’està treballant en mesures de suport econòmic i social, que requeriran una modificació del pressupost, per mirar d’ajudar totes les persones que ho necessitin.

             

            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *