Sant Llorenç tanca el punt d’emergència fins a nou avís per reduir el risc de contagi

Mentrestant, hi ha oberta la deixalleria de dilluns a dissabte d’11 del matí a una del migdia. També s’han fet avisos en aquelles comunitats de veïns on s’ha detectat un mal ús del sistema. Es recorda que pel porta a porta és necessari separar al màxim tots els residus i l’orgànica sempre treure-la amb la bossa corresponent i a dins del cubell. L’Ajuntament adverteix que si hi continuen havent accions incíviques sancionaran els responsables.

El consistori piteu també ha fet una crida a la població més jove per tal que respecti totes les normes establertes pel confinament per evitar posar en risc tant les persones grans que conviuen amb ells com el conjunt de la població. Aquest cap de setmana els Mossos van sancionar un grup de joves que estaven en un pis junts a altes hores de la matinada en una zona on la majoria d’habitatges són de gent gran. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat d’aquest col·lectiu i destaca que, en general, el comportament de la població ha estat exemplar. Recomana ajuntar les compres per sortir el mínim possible de casa i que s’extremin les precaucions en tant que aquesta setmana es preveu complicada arran l’aparició de casos a la comarca. D’altra banda, agraeixen l’esforç  d’empreses i treballadors per aturar l’activitat i contribuir a frenar el contagi del coronavirus.

Finalment, amb l’objectiu que la població pugui seguir fent activitat física durant el període de confinament, les professionals del gimnàs municipal de Sant Llorenç oferiran classes telemàtiques i obertes. A través del compte d’instagram @delullviumaria els dimarts a les 7 hi haurà classe de tonificació, els dimecres a les 9 del matí, estiraments i a les 10, pilates, mentre que dijous a les 7 de la tarda serà el torn de cardio. D’altra banda, al compte @espaimimatnamaste els dilluns es farà una sessió de ioga a les 7 i a les 8, de pilates.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *