El 3r Espurnes Barroques programa una edició reduïda a la tardor i trasllada el gruix de la programació a la primavera del 2021

Es cancel·len els concerts i activitats previstos entre el 16 de maig i el 7 de juny en una edició que creixia en nombre de concerts, de tastos gastronòmics i de municipis on s’havia de dur a terme. Si les circumstàncies ho permeten, els dos últims caps de setmana de setembre es faran unes “Espurnes de tardor” que qualifiquen de menys ambicioses però igual d’intenses i emotives. Els objectius es mantenen: afavorir el descobriment de les joies del Territori Barroc programant-hi música i gastronomia barroques i promocionant els productors locals.

Els organitzadors argumenten que la decisió d’ajornar el gruix del festival fins al 2021 és dolorosa però responsable i que l’han pres per diversos motius. D’una banda, perquè el 16 de maig, el dia en què estava previst iniciar l’Espurnes Barroques, farà just dos mesos de l’inici del confinament i, si l’epidèmia segueix una evolució semblant a la Xina, farà poc que haurem començat a tenir moviment més o menys normalitzat. Amb tot, encara serà recomanable evitar aglomeracions i actes massius. Afegeixen que es desconeix el patró de comportament que tindrem, però molt probablement tindrem més ganes de fer activitats en plena natura que no pas tancar-nos en un recinte. Al marge d’això, consideren que cal tenir en compte que el Territori Barroc té un considerable percentatge de població de risc. Així doncs, l’Espurnes Barroques tal i com es coneix fins ara es traslladarà a la primavera del 2021 adaptant el que convingui, mantenint el compromís amb intèrprets, municipis, col·laboradors i promotors locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *