L’Ajuntament de Solsona obre de manera controlada l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la deixalleria i el cementiri

Coincidint amb el desconfinament anunciat pel govern espanyol, el consistori solsoní ha optat per reobrir alguns serveis tot i que amb mesures. Aquest matí ha obert portes de nou l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament en l’horari habitual. Avui i cada dilluns estarà oberta de 2/4 de 9 del matí fins a les 7 de la tarda ininterrompudament mentre que de dimarts a divendres l’horari serà l’habitual, de 2/4 de 9 a 2/4 de 3. Els usuaris hauran de seguir un circuit d’accés i sortida que s’ha senyalitzat per garantir la distància física entre persones. En aquesta mateixa línia, s’han instal·lat mampares de seguretat al taulell i a l’oficina de la Policia Local, gràcies a una donació de Vidres Solsona.

La deixalleria obre només els matins de 9 a una i tan sols per rebre residus domèstics i amb les mesures de protecció corresponents. Al cementiri s’hi pot accedir de dilluns a divendres de 8 del matí a dues del migdia. L’estada màxima és d’entre 15 i 20 minuts i l’aforament màxim, de 30 persones.

El decret d’Alcaldia manté el tancament de la resta de dependències municipals mentre l’estat d’alarma estigui vigent. Pel que fa al personal, se n’ha reincorporat d’àrees com la brigada municipal, el servei d’aigua, el personal del complex poliesportiu i de manteniment del Casal de Cultura, la sala polivalent, el museu i el Teatre Comarcal, entre d’altres. El treball presencial es fa a porta tancada o bé amb protocols específics de prevenció i protecció. La resta de personal continuarà fent teletreball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *