El Concurs de punts de llibre del cinquè aniversari de la biblioteca s’obre a tot l’alumnat de primària

El 6 de juny aquest equipament cultural compleix 5 anys i tot i que no es podrà celebrar amb un acte públic, s’ha optat per mantenir el certamen anual que promouen conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn.

Aquest any hi poden participar tots els nens i nenes de primer a sisè de primària. En una cartolina de 6 centímetres d’ample i 21 de llarg s’ha de fer un dibuix de temàtica i tècnica lliures, per una cara, amb una frase o text molt breu que doni resposta a què ens inspira la biblioteca o què ens n’agrada, per l’altra. En la mateixa cara del text cal incloure-hi les dades de contacte de l’autor. Hi ha temps fins a final de mes per enviar les propostes per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona,cat.

Hi ha tres categories: la de cicle inicial, la de cicle mitjà i la de cicle superior. Quan es pugui reobrir l’equipament, com a premi s’editaran els punts de llibre guanyadors de cada categoria. A més, s’amplia el premi amb la subscripció a una revista: El Tatano per a 1r i 2n; Namaka per a 3r i 4t i Cavall Fort pels de 5è i 6è. El jurat del concurs estarà format per representants de la biblioteca, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura. Es valorarà l’originalitat dels dibuixos i els textos. Podeu consultar les bases completes del concurs al web bibliotecasolsona.cat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *