L’Agència de Desenvolupament Local promociona el petit comerç i l’hostaleria del Solsonès i Cardona a través d’un aparador en línia

Donar visibilitat al petit comerç i l’hostaleria en un moment crític per a molts establiments i, alhora, facilitar als consumidors la cerca d’aparadors virtuals. Amb aquests objectius sorgeix aparadorsenlinia.adlsolcar.cat, una nova plataforma digital que ja aglutina una setantena d’establiments del Solsonès i Cardona i que va en augment. La directora de l’Agència de Desenvolupament Local, Glòria Domínguez, explica l’origen d’aquesta iniciativa:

Es tracta de fer arribar més fàcilment a la població propostes, productes i ofertes del petit comerç. Les cerques es poden fer per tipus d’establiment, localitat i aplicacions en línia. “Aparadors en línia” compta amb el suport de les UBIC de Solsona i Cardona, les associacions empresarials, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i l’Associació de Turisme de la Vall de Lord. Consta d’un nou web, un vídeo promocional i una campanya de difusió a diferents xarxes socials. Amb tot, la intenció de l’Agència és que aquesta plataforma tingui continuïtat més enllà del període de confinament.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.