La Fundació Volem Feina continuarà fent la recollida porta a porta al Pi de Sant Just fins al 2028

L’empresa d’inserció i serveis ambientals ha guanyat el concurs públic per seguir oferint aquest servei 5 anys més. Volem Feina se n’encarrega des del 2018, quan es va implantar aquest sistema. El porta a porta a Olius es duu a terme a la urbanització del Pi de Sant Just, les masies de l’entorn i el polígon industrial. Duu a terme el servei de recollida i transport de residus, les accions de foment del compostatge en habitatges unifamiliars i l’atenció presencial a l’Ajuntament d’Olius per resoldre dubtes dels ciutadans i possibles incidències del servei. L’alcalde d’Olius, Antoni Márquez, assenyala els avantatges de contractar una empresa que garanteix la contractació de persones en situació de vulnerabilitat:

Per la seva banda, la nova gerent del Grup Volem Feina, Núria Giné, subratlla que, a part de les persones vulnerables, aquestes contractacions també repercuteixen positivament a les seves famílies. Giné destaca l’objectiu de les empreses d’inserció:

El contracte signat aquest mes entre Volem Feina i l’Ajuntament d’Olius ascendeix a 568.000 euros pel global del període de 5 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *