Guixers destinarà prop de 115.000 euros del pressupost del 2020 a inversions

El consistori ha donat llum verda als comptes per a l’any vinent, que ascendeixen a 361.000 euros, dels quals un 32% són per al capítol d’inversions. D’una banda, s’arranjarà la zona recreativa del Codó i es modificaran uns sistemes de cloració d’aigua que quedaven pendents als dipòsits dels nuclis de Valls i Montcalb. Relacionat amb aquest tema, es desenvoluparà un projecte de l’anterior equip de govern per tirar una línia elèctrica fins al dipòsit de Vilamantells per tal d’instal·lar-hi un remenador d’aigua per facilitar que es barregi bé el clor. Finalment, es desenvoluparà un altre projecte heretat també de l’anterior equip de govern, amb subvencions ja concedides, que consisteix en l’habilitació d’un aparcament municipal al costat de l’Ajuntament i l’arranjament dels accessos.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Guixers ha sol·licitat ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat per tal que se’ls subvencionin al 95% un total de tres projectes. L’alcalde, Jordi Selga, confia que amb aquests diners podrà tirar endavant infraestructures importants per al municipi. Sentim-lo:

La majoria de les peticions van encaminades a equipaments i infraestructures com una caldera de biomassa per l’Ajuntament, un punt de càrrega per a vehicles elèctrics, l’ampliació del local polivalent i l’arranjament de diversos camins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *