Espurnes Barroques clou aquest cap de setmana la cinquena edició amb un concert al Miracle i assajos oberts als escolars

Entre avui i demà, prop de 300 alumnes de la ZER El Solsonès, Arrels Secundària i l’Institut Francesc Ribalta i usuaris de l’Amisol i el Sol del Solsonès assistiran als assajos de l’actuació de dissabte. El tenor Lluís Vilamajó torna al Miracle després de la bona acollida que va tenir la seva actuació en l’edició anterior, aquest cop acompanyat de la nova formació Bachcelona Akademie, que agrupa una vintena de cantants acompanyats d’un conjunt instrumental de primera. Amb la proposta “Llum de vida”, el concert de dissabte a 2/4 de 7 de la tarda al Miracle estarà centrat en Bach. S’emmarca en el festival Bachcelona, que per primera vegada duu a terme coproduccions amb Espurnes Barroques. L’apunt gastronòmic consistirà en formatges del Miracle daurats amb mel de Su i una copa de vi del Celler del Miracle.

Prèviament, dissabte al matí el festival torna a Vallferosa al migdia amb el concert “Música per a l’astre rei”, amb músiques dedicades al sol. Hi cantarà Josep-Ramon Olivé acompanyat amb les cordes dels instruments de Dani Espasa, Carles Blanch i Oriol Aimat. La cinquena edició de l’Espurnes Barroques es tancarà a Vergós Guerrejat i a Cervera diumenge. Per a més informació podeu consultar el web espurnesbarroques.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *