El Refugi Tecnològic reprograma la jornada sobre les possibilitats pedagògiques de la programació i la robòtica pel dia 30

El Solstac, programat pel passat 19 d’octubre, es va ajornar a causa de la situació política del país després de la publicació de la sentència. Ara, la sisena edició es durà a terme el proper dia 30 al Casal Cívic. El plantejament és similar al de les edicions anteriors: s’obrirà amb una xerrada central, continuarà amb un bloc de tallers i es clourà amb la presentació d’experiències de centres del territori. Tot i que el programa s’adreça especialment a personal docent, també és obert a tota la població.

La xerrada d’aquest any la impartirà Alejandro Aliaga, de Badalona Lab i versarà sobre la cultura maker com a eina de transformació a les escoles. Sentim Gerard Farràs, professor d’Arrels Secundària i membre de l’organització de Solstac:    

Entre els tallers, n’hi haurà de màpping, robòtica educativa i pensament computacional a infantil i primària i gestió de dades de Google Drive amb Appinventor. Pel que fa a la presentació d’experiències locals, en aquesta edició l’Escola Arrels Secundària exposarà un projecte relacionat amb la salut; l’Institut Francesc Ribalta un altre d’empoderament energètic i Arrels Primària, un altre de Scratch.

La participació a la jornada Solstac és gratuïta però cal inscriure-s’hi amb antelació. Es pot fer en línia al web solstac.cat. En les últimes edicions hi han assistit prop d’un centenar de persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *