El Refugi Tecnològic reprograma la jornada sobre les possibilitats pedagògiques de la programació i la robòtica pel dia 30

El Solstac, programat pel passat 19 d’octubre, es va ajornar a causa de la situació política del país després de la publicació de la sentència. Ara, la sisena edició es durà a terme el proper dia 30 al Casal Cívic. El plantejament és similar al de les edicions anteriors: s’obrirà amb una xerrada central, continuarà amb un bloc de tallers i es clourà amb la presentació d’experiències de centres del territori. Tot i que el programa s’adreça especialment a personal docent, també és obert a tota la població.

La xerrada d’aquest any la impartirà Alejandro Aliaga, de Badalona Lab i versarà sobre la cultura maker com a eina de transformació a les escoles. Sentim Gerard Farràs, professor d’Arrels Secundària i membre de l’organització de Solstac:    

Entre els tallers, n’hi haurà de màpping, robòtica educativa i pensament computacional a infantil i primària i gestió de dades de Google Drive amb Appinventor. Pel que fa a la presentació d’experiències locals, en aquesta edició l’Escola Arrels Secundària exposarà un projecte relacionat amb la salut; l’Institut Francesc Ribalta un altre d’empoderament energètic i Arrels Primària, un altre de Scratch.

La participació a la jornada Solstac és gratuïta però cal inscriure-s’hi amb antelació. Es pot fer en línia al web solstac.cat. En les últimes edicions hi han assistit prop d’un centenar de persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.