El Punt Empresa organitza un seminari per ajudar els negocis a captar i retenir professionals per a llocs de treball qualificats

Tindrà lloc aquest divendres de 10 del matí a 12 del migdia al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca i anirà a càrrec del consultor i formador de desenvolupament personal i professional Carlos Bella. Es concep com una sessió teòrico-pràctica en què s’explicaran diverses tècniques per convertir els visitants en persones candidates, crear una experiència per als candidats i convertir el personal contractat en ambaixador de la pròpia empresa on treballa.

Amb aquests seminaris, el Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local vol continuar treballant per donar resposta a les dificultats expressades per les empreses del Solsonès i Cardona per cobrir determinats llocs de treball. L’objectiu és sensibilitzar les empreses sobre la necessitat d’avançar cap a un nou paradigma en la gestió del talent posant l’accent en les polítiques de recursos humans en relació a la captació i fidelització del personal.

La participació al seminari és gratuïta, ja que és subvencionada pel SOC, però cal inscriure-s’hi prèviament en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *