El músic i compositor solsoní Conrad Rafart celebra 25 anys com a músic de cobla amb un disc de sardanes obligades de tenora amb la Cobla Montgrins

Estem escoltant un avanç d’Ardidesa, un tema del nou CD de sardanes obligades de tenora del solsoní Conrad Rafart amb la Cobla Montgrins. Sota el títol “Reptes extrems”, el disc també té una clara empremta solsonina en la presentació, amb disseny de la portada, el llibret i la galeta del CD amb la firma de Pere Cuadrench i l’aquarel·la de la portada, realitzada per Anna Terricabras.

Conrad Rafart i Arza, nascut a Solsona el 1979, és intèrpret de tenora, flauta travessera i saxo baríton a la Cobla-Orquestra Montgrins. També és compositor de sardanes i professor de tenora al conservatori superior de música Isaac Albéniz de Girona. Membre fundador de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, que enguany compleix un quart de segle, celebra els seus 25 anys damunt l’escenari com a músic de cobla amb aquest disc d’obligada de tenora amb la Cobla Montgrins. Tot i que es va haver d’ajornar l’enregistrament amb motiu de la pandèmia, finalment ja és una realitat. El CD inclou temes habituals del repertori de Rafart, que ha interpretat en directe moltes vegades, però també altres perfils:

“Reptes extrems” es posarà a la venda el proper 5 d’agost a Palamós, en el marc del concert de la Costa Brava-Memorial Ricard Viladesau.

Pel que fa al futur de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, Conrad Rafart és optimista:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *