El Departament de Salut i el Consell Comarcal posen fil a l’agulla per determinar el futur model del Centre Sanitari

Iniciar un procés de reflexió i debat al Solsonès per comptar amb la participació de tots els actors implicats és el principal acord de la trobada d’ahir. Hi van assistir la consellera de Salut, Alba Vergés; el director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella; i el president per delegació del Consell del Solsonès, Ramon Costa, acompanyat d’alguns consellers comarcals. Costa explica quins seran els primers passos:

  El president per delegació del Consell Comarcal ha avançat que els propers dies es determinarà qui formarà part de les comissions i en quina periodicitat es reuniran.

Recordem que el Centre Sanitari és una fundació pública comarcal que des del 1991 presta els serveis sanitaris d’atenció primària a l’Àrea Bàsica de Salut del Solsonès. Compta amb set equips d’atenció primària a Solsona, servei de pediatria i odontologia i un altre equip de primària al sub-CAP de Sant Llorenç, que atén els usuaris de la Vall de Lord. Des del juliol del 2006, el Centre Sanitari també actua com a base del Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM. L’abril del 2020 es va prorrogar per dos anys el contracte amb el CatSalut i la voluntat del Consell Comarcal és trobar un model abans d’exhaurir el termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *