Una activitat intergeneracional i una reinterpretació de les obres del Museu, principals propostes del DIM a Solsona

L’equipament solsoní ha organitzat diverses propostes per a la jornada d’enguany, que porta per lema “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”. Tant dissabte com diumenge hi haurà jornada de portes obertes: dissabte d’11 a 2/4 de 7 i diumenge d’11 a dues. Dissabte a les 11 del matí arriba l’activitat “Recuperem. Avis i nets compartint coneixements i experiència”. La directora tècnica del Museu de Solsona, Lídia Fàbregas, n’explica els detalls:

Paral·lelament, durant tota la setmana els usuaris de la Residència Hospital Pere Màrtir Colomés acudiran al Museu per fer un taller de memòria. A partir de la col·lecció etnogràfica, es recuperaran les seves històries i vivències.

Per diumenge a les 11 del matí s’ha programat una visita a l’equipament de la mà de 12 artistes locals, que reinterpretaran les obres del Museu. Pintors, escultors i dissenyadors gràfics analitzaran les peces amb diferents mirades i tècniques.

Totes les activitats del Dia Internacional dels Museus d’aquest cap de setmana a Solsona són gratuïtes. Amb tot, cal apuntar-se prèviament al taller intergeneracional de dissabte trucant al 973482101 o enviant un correu a museu@museusolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *