El Centre Sanitari ha atès el triple de trucades aquest desembre respecte el mateix mes de fa dos anys

La dificultat de contactar telefònicament amb l’ens de salut és una realitat palpable, que s’ha agreujat especialment arran de la pandèmia i, més concretament, de la sisena onada. Si el desembre del 2019 la centraleta del Centre Sanitari va atendre prop de 3.400 trucades, el mes passat van ser tres vegades més, passant d’una mitjana de 178 trucades diàries a més de 500.

Per intentar fer front a aquesta problemàtica, l’ens de salut ha reforçat l’atenció telefònica amb dos efectius més, tot i que puntualment han estat menys degut a les baixes per covid que també afecten la plantilla de l’ens. Malgrat això, el volum de trucades fa difícilment assumible atendre-les totes. El president per delegació del Centre Sanitari, Josep Caelles, exposa la situació:

El Centre Sanitari expressa la seva voluntat de reforçar l’atenció telefònica per atendre la població de la comarca en la major mesura del possible. Amb tot, destaquen que aquesta saturació telefònica no és exclusiva del Centre Sanitari del Solsonès sinó que s’està produint en tota la xarxa de centres d’atenció primària d’arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *