El Centre Excursionista del Solsonès prepara un programa d’activitats extraordinàries per commemorar el seu cinquantè aniversari

Aquesta setmana s’ha fet públic el logotip de l’efemèride, dissenyat per Carles Torres. Inclou el número 50, muntanyes i les dates de fundació i actuals: 1974 i 2024. La comissió dels 50 anys va escollir aquest logotip com a més representatiu entre les 9 propostes de 7 autors diferents que es van presentar al concurs.

La primera proposta per celebrar aquestes cinc dècades d’història serà una caminada de resistència de 50 quilòmetres al voltant de Solsona. Permetrà arribar a municipis on normalment no es pot anar amb les caminades anuals ja que la distància és molt llarga. Pels socis, han elaborat un llistat de 75 cims repartits per tots els Països Catalans. El repte és completar-ne almenys 50 entre tots. Cap a final d’any, arribaran les últimes propostes. Les detalla el president del Centre Excursionista del Solsonès, Joan Castella:

La programació especial no deixarà de banda les activitats anuals: la caminada de Solsona a la primavera, la coorganització de la cursa Passos de Gegant, la caminada d’orientació a l’octubre i el cicle de Projeccions al novembre. A banda d’alguna activitat formativa, l’any es tancarà el dia de Sant Esteve amb la tradicional pujada del pessebre al Pedró dels Quatre Batlles.

El Centre Excursionista del Solsonès compta actualment amb uns 700 socis, alguns dels quals hi són des dels inicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *